calki
gruszka26: Obliczyć objętość bryły ograniczonej powierzchniami:
x2+y2=1; x+y+z=3; z=0
6 cze 21:43
wredulus_pospolitus:
będziesz tutaj wrzucać wszystkie zadania z całkami, każdy w osobnym temacie
jutro egzamin
6 cze 22:07
jc: Z ciekawości spytam, jak się definiuje bryłę ograniczoną powierzchnią?
6 cze 22:39
jc: Domyślam się, że w zadaniu chodziło o obszar: x2+y2≤1, x+y+z≤3, z≥0,
tylko dlaczego autor zadania nie mógł tego napisać?
6 cze 22:43
piotr: Może autor zadania chciał by rozwiązujący sam na to wpadł?
7 cze 09:47