1+sinx | ||
∫ | ex dx | |
1+cosx |
1+sin(x) | 1+sin(x) | |||
∫ | exdx= | ex− | ||
1+cos(x) | 1+cos(x) |
cos(x)(1+cos(x))−(−sin(x))(1+sin(x)) | ||
∫ | exdx | |
(1+cos(x))2 |
1+sin(x) | 1+sin(x) | |||
∫ | exdx= | ex− | ||
1+cos(x) | 1+cos(x) |
cos(x)+cos2(x)+sin(x)+sin2(x) | ||
∫ | exdx | |
(1+cos(x))2 |
1+sin(x) | 1+sin(x) | |||
∫ | exdx= | ex− | ||
1+cos(x) | 1+cos(x) |
1+cos(x)+sin(x) | ||
∫ | exdx | |
(1+cos(x))2 |
1+sin(x) | 1+sin(x) | |||
∫ | exdx= | ex− | ||
1+cos(x) | 1+cos(x) |
ex | −sin(x) | |||
∫ | +∫ | exdx | ||
1+cos(x) | (1+cos(x))2 |
1+sin(x) | 1+sin(x) | |||
∫ | exdx= | ex− | ||
1+cos(x) | 1+cos(x) |
ex | ex | ex | ||||
∫ | dx− | +∫ | ||||
1+cos(x) | 1+cos(x) | 1+cos(x) |
1+sin(x) | 1+sin(x) | ex | ||||
∫ | exdx= | ex− | +C | |||
1+cos(x) | 1+cos(x) | 1+cos(x) |
1+sin(x) | sin(x) | |||
∫ | exdx= | ex+C | ||
1+cos(x) | 1+cos(x) |
−sinx | ex | ex | ||||
∫ | ex= − | + ∫ | ||||
(1+cosx)2 | 1+cosx | 1+cosx |
−sin(x) | ||
du = | dx v = ex | |
(1+cos(x))2 |
1 | ||
u = − | dv = exdx | |
1+cos(x) |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |