Wskaz rownosc prawdziwa. Wyglada jakby odp b i d byla prawdziwa. Jak to ma byc d
What:
Wskaz rownosc prawdziwą
a)Log
2 12 − log
2 3=log
2 9
c) 2log
5 √2 = log
5 (2
√2)
| | 1 | | 1 | |
d) log2 |
| − log |
| 2=0 |
| | 2 | | 2 | |
W ostatnim przykladzie ta 1/2 to podstawa logarytmu tego po prawej stronie
Dzieki za pomoc
24 maj 18:00
Bleee:
Własności logarytmow się klaniaja.
Zapoznaj się z teoria
24 maj 18:32
What: Ale ktora odp jest prawidlowa?
24 maj 18:41
What: 

?
24 maj 18:55
iteRacj@:
d\ log
2(2
−1)−log
1/2(1/2)
−1=
24 maj 19:13
What: W b wychodz i mi 3 a w d 0. Ale jedna odp ma byc prawidlowa. Wiec o co kaman
24 maj 19:18
24 maj 19:28
What: Oki czyli blad w zadaniu ze jedna prawidlowa?
24 maj 19:32
iteRacj@: Dwie odpowiedzi są poprawne.
24 maj 20:11