Wyznacz dziedzinę, zbiór wartości, równania asymptot i naszkicuj wykres funkcji.
Jarek:
Potrzebne na dziś (23.05.2019).
23 maj 00:48
janek191:

D = ℛ \ {−4}
Asymptota pionowa:
x = −4
Asymptota pozioma:
y = − 5
23 maj 01:24
janek191:
Zbiór wartości :
ZW = ( −∞, − 5) ∪ ( − 5, +∞)
23 maj 01:27
iteRacj@: 
zadanie−zlecenie z podanym terminem realizacji !
23 maj 08:19
Bleee:
Ale w zleceniu nie widzę informacji o wynagrodzeniu, ciekawe dlaczego
23 maj 09:27
aZreszta: To samo o tobie mógłby powiedzieć tobie wybitny matematyk, podsuwając ci pod nos kartkę z
bardzo skomplikowanym zadaniem. Dla niego to jest łatwe, ty byś się obsrał.
Chciałem się dowiedzieć jak to ma poprawnie wyglądać. A teraz czmychaj stąd chyżo.
23 maj 11:00