matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
el00wa:
log
5
√
5
625
3
√
5
19 maj 15:22
6latek:
2
13
log
5
3/2
5
13/3
=
*
*log
5
5= dokoncz
3
3
19 maj 15:31
Mila:
Z definicji : (5
3/2
)
c
=5
13/3
⇔
3
13
c=
2
3
13
2
26
c=
*
=
3
3
9
19 maj 21:40