matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dziedzina
Oliwia:
Wyznacz dziedzine:
y
2
−z
2
x
8 maj 20:51
Jerzy:
Zapis niejasny.
8 maj 20:55
Oliwia:
g(x,y,x)= y
2
−z
2
/x
8 maj 21:04
wredulus_pospolitus:
x≠0
8 maj 21:13
Oliwia:
i tylko tyle?
8 maj 21:15
Leszek:
Tak : y= R , z=R , x≠ 0
8 maj 21:35