matematykaszkolna.pl
Pytanie kyxy: Czy jutro w trakcie matury forum będzie dostępne i będzie można uzyskać pomoc?
6 maj 17:50
wredulus_pospolitus: 'pomoc' W oszukiwaniu na pewno nie będziemy brać udziału.
6 maj 17:51
ICSP:
6 maj 17:51
kyxy: Ale przecież wzory mogę patrzeć albo coś
6 maj 17:52
ICSP:
6 maj 17:53
kyxy: ICSP jak masz spamować emo to idź stąd
6 maj 17:54
PW: Wzory są na karcie wzorów, a "albo coś" będzie tradycyjnie nieczynne.
6 maj 17:55
ICSP:
6 maj 17:57
kyxy: Nauczycielka nam powiedziała że z karty wzorów nie wolno korzystać
6 maj 17:58
ABC: pij kakao i zamieszczaj jutro zadania śmiało
6 maj 17:59
wredulus_pospolitus: Tak jest −−− jeżeli ktokolwiek chociażby spojrzy na kartę wzorów to automatycznie zostanie wywalony z dożywotnim zakazem zdawania matury PS. Swoją drogą −−− większość wzorów i tak powinieneś/−aś mieć w małym paluszku.
6 maj 18:02
PW: https://www.oke.poznan.pl/files/cms/520/komunikat_o_przyborach_e8_eg_em_2019.pdf − na s. 4. przeczytaj co wolno i co trzeba mieć.
6 maj 18:06
CKE: nie wolno ściągać emotka
6 maj 18:13
Mila: Forum będzie nieczynneemotka
6 maj 18:33
Leszek: W dniu matury z matematyki na poziomie podstawowym i rozszerzonym nie bedziemy POMAGAC ! ! ! Korzystajcie dzisiaj ! Sciaganie na egzaminie to jak zlodziejstwo !
6 maj 18:42
wredulus_pospolitus: Chce ktoś ściągać ... niech se ściąga ... jego wybór ... ale JA nie pomogę mu w oszukiwaniu. Chociażby dlatego, że może (ale tylko może) przez to, że takiemu komuś pomogę oszukiwać, zabraknie miejsca na wymarzonym kierunku komuś, komu nie poszła matura aż tak dobrze i pomimo że jest zdolny i pracowity to zabraknie mu 1 punktu (jednego miejsca), właśnie dlatego że oszusta (któremu pomogłem oszukiwać) zajmie to miejsce. Czy takie wyjaśnienie Ci wystarczy
6 maj 18:46
wredulus_pospolitus: PS. A tak na marginesie −−− jeżeli ktoś nie jest w stanie uzyskać nawet 30% z egzaminu (jakiegokolwiek), w którym masz także część testową, to wybacz, ale może nie powinien mieć matury. Kiedyś 'matura' coś oznaczała. Ów papierek coś mówił o danej osobie. Obecnie jest to 'świstek' (tak samo jak i dyplom ukończenia większości uczelni wyższych).
6 maj 18:50
wredulus_pospolitus: przeca ja nawet gimnazjum nie skończyłememotka
6 maj 19:28