4
jolka: Liczbą odwrotną do liczby
a=223−2,1*821
20 lut 15:34
20 lut 15:42
Godzio:
| | 2 | | 21 | | 8 | | 8 | | 8 | | 80 | | 24 | | 56 | |
2 |
| − |
| * |
| = |
| − |
| = |
| − |
| = |
| = |
| | 3 | | 10 | | 21 | | 3 | | 10 | | 30 | | 30 | | 30 | |
20 lut 15:43
jolka: hehe no tak proste
20 lut 15:45
Godzio:
jolka napisz kilka zadan ( oczywiscie tylko te ktore nie umiesz

) w jednym poście to na
raz zrobi sie kilka
20 lut 15:47
jolka: ok tylko teraz to ja już d€zo ich nie umiem...
hehe dzis siedze od rana i juz chyba ponad 70 zadan mam oczywiscie bez twojwj pomocy to ciezko
by było...
Dziekuję Godzio
20 lut 15:51