matematykaszkolna.pl
tr debil: rekrutacja na agh witam, mam problem z obliczeniem pkt rekrutacyjnych na agh https://kandydaci.agh.edu.pl/rekrutacja/warunki-i-tryb-rekrutacji-na-studia-w-agh/warunki-i-tryb-rekrutacji-na-studia-i-stopnia-w-roku-akademickim-2019-2020/ z którego wzoru w koncu mam skorzystac? bo kazdy mi pasuje... zdaję maturę w tym roku, moje przedmioty dodatkowe, to matematyka, fizyka i angielski rozszerzone.
30 kwi 21:04
Michał: Przecież jest wszystko napisane jak "krowie na rowie"...
30 kwi 21:05
debil: dobra, wczesniej cos mi sie pomieszalo troche to srednio przejrzyscie opisane wedlug mnie czy ktos studiujacy matematyczne kierunki na agh moze sie wypowiedziec jakos na temat tej uczelni? warto/niewarto? dlaczego?
30 kwi 21:13
Michał: Wybierasz się?
30 kwi 21:26
debil: watpie ze sie dostane, na kierunek ktory ja chce trzeba miec ponad 900 punktow czyli 2x 86 % okolo
30 kwi 21:27
debil: ale jesli bozia da dobry wynik, to jak najbardziej biore pod uwage
30 kwi 21:27
debil: ale tez myslalem, zeby stawiac jednak na samodzielny rozwoj w kierunku programowania podczas studiow, m.in. na poczatku darmowe kursy od Zelanta a potem coś zagranicznego, jako ze dobrze mam opanowany ang. a taka uczelnia jak agh pewnie nie pozwolilaby mi oderwac sie od ksiazek za dnia
30 kwi 21:29
Michał: Informatyka?
30 kwi 21:33
Maciess: @up Zelent to tyle co w technikum informatycznym nas uczyli. Czyli tylko podstawa. Dobre jak startujesz od 0 ale po tym kursiku nie będziesz już jakims juniorem programistą emotka Na co sie wybierasz? Informatyka na jakim wydziale?
30 kwi 21:36
Michał: Maciess, jakiś województwo?
30 kwi 21:38
Maciess: podkarpackie
30 kwi 21:39
Michał: Czyżby "elektryk"?
30 kwi 21:40
Maciess: A dokładnie o co ci chodzi? jak o szkołe to nie elektryk, skonczyłem informatyka
30 kwi 21:43
Michał: Mam na myślę nazwę szkoły
30 kwi 21:46
Maciess: Nie, nie jestem z elektryka. Całe szczęście XD Czy skądś mnie znasz?
30 kwi 21:51
Michał: Nie wiem, chyba nie Po prostu myślalem o kims innym emotka
30 kwi 21:53
debil: tak, zalezy mi na studiowaniu informatyki wydaje mi sie, ze samo studiowanie nie stworzy przede mna przyszlosci, dlatego zalezy mi na dodatkowych kursach programowania, zelenta, niezelenta, to juz ogarne sobie pozniej a teraz mam do wyboru uczelnie, i jezeli agh poziomowo jest jak PW albo PWr to raczej wybiorę cos w rodzaju politechniki krakowskiej slyszalem o niej duzo dobrego, a bezdyskusyjnie to, ze to Krakow jest tez duzym plusem poki co mieszkam w Lublinie i raczej nie wyobrazam sobie spedzic tutaj reszty zycia, a wiem tez, ze zazwyczaj tam gdzie sie studiuje tam tez sie zostaje biore tez pod uwage politechnike gdanska.
30 kwi 22:01