matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
yyy:
Roziąż 4
x
−3
x
=2*(
√
3
)
x
+1
25 kwi 21:51
ICSP:
4
x
= ((
√
3
)
x
+ 1)
2
2
x
=
√
3
x
+ 1 v 2
x
= −
√
3
x
− 1 2
x
−
√
3
x
= 1 x = 2
25 kwi 22:03