matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
jolka:
Wyznacz n z równania 1+5+9+13+...+n=780
20 lut 11:56
Godzio:
a
1
= 1 r = 4 S
n
= 780
https://matematykaszkolna.pl/strona/1427.html
20 lut 12:00
Mateusz:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1427.html
20 lut 12:00
jolka:
Dziękuję
20 lut 12:05