Wyznacz warstwicę funkcji.
Potworek: Wyznacz warstwicę funkcji danej wzorem f(x, y) = 2x + y dla dowolnej stałej c, a następnie
wybierz właściwe odpowiedzi
Rysunek załączam w linku poniżej.
https://zapodaj.net/eb3c5a3d2aec0.png.html
a) warstwice funkcji f są przedstawione na rysunku 2
b) warstwice funkcji f są przedstawione na rysunku 1
c) warstwicą dla dowolnej wartości c jest prosta o równaniu y = − 2x + c
d) warstwicą dla wartości c=2 jest prosta o równaniu y = −2x + 2
22 kwi 21:24
Potworek: Czy poprawne odpowiedzi to A, C, D?
22 kwi 21:31
Potworek: Pomoże ktoś

?
22 kwi 21:45
Potworek: Sprawdzi ktoś moje odpowiedzi?
22 kwi 21:53
Potworek: Pomocy
22 kwi 22:02