a
anita : witam
czy ktos pomoze zrozumiec mi wyrazenia algebraiczne (zasady itp , wytłumaczy ,bo nie zawsze
umiem dobrze postawic − czy + wiem ze +i+ =+ itd moze ktos znaa jakas stronke zebym mogla
zrozumiec
.dzieki z gory .
17 kwi 16:33
17 kwi 16:45
anita : rozwiazuje te zadania ale te dłuzsze sprawiaja mi trudnosc . na co mam zwracac uwage jakie sa
zasady bo nie moge zrozumiec myslala ze rozumiem ale okazalo sie ze nie zabardzo ..oczym mam
pamietac zaczynajac takie zadania .
17 kwi 16:49
Adam: Trudno powiedzieć
18 kwi 17:45
Jerzy:
Zadawaj konkrente pytania, a nie głupotę : „ co mam rozumieć ? „
Czego nie rozumiesz ?
18 kwi 18:22
mat: 2+3=5
2−3=−1
2−(−3)=2+3=5
2+(+3)=2+3=5
2−(+3)=2−3=−1
2+(−3)=2−3=−1
18 kwi 19:30