matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Planimetria
Konrad:
Podaj kąty α β γ
17 kwi 10:46
Jerzy:
β = 60 γ = 120 α = 50
17 kwi 11:50
Piotrek:
A dlaczego kat γ to kat srodkowy , w tresci zadania tego nie ma ! ! !
17 kwi 21:10
Jerzy:
Inaczej nie byłby do wyznaczenia.
17 kwi 21:19