3 | ||
zw=− | ||
4 |
−9 | ||
f(zw)= | ||
4 |
−9 | ||
Zwf=< | ;5> | |
4 |
−9 | ||
k+1≥ | ||
4 |
−13 | −17 | |||
k∊< | ;4>,co jest błędną odpowiedzią bo powinno być k∊< | ;4> | ||
4 | 8 |
3 | 9 | 3 | 9 | 18 | 9 | |||||||
f(− | )=2* | +3*(− | )= | − | =− | − najmniejsza wartość f(z) | ||||||
4 | 16 | 4 | 8 | 8 | 8 |
9 | ||
− | ≤k+1≤5 /−1 | |
8 |
17 | ||
− | ≤k≤4 | |
8 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |