matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
arti:
rozwiaz rownanie sinx−sin2x−sin3x=0
16 kwi 12:59
marti:
Zastosuj wzór sina−sinb= ... sinx−sin(3x)=
16 kwi 13:06
marti:
Nauczyłeś się tylko wrzucać zadania i.... milczysz
https://matematykaszkolna.pl/forum/389007.html
16 kwi 13:09