Stożek
o rany julek:
Jaki kąt α wyznaczają tworzące l w rozwinięciu na płaszczyznę pobocznicy Pb
konusa,jeśli wiadomo ponadto,że całkowite pole powierzchni stożka Pc=4πr2,gdzie
r to promień podstawyPp konusa?
15 kwi 08:13
pudel i hanecka:
P
p=πr
2
P
c=P
p+P
b=4πr
2
______________________________
15 kwi 08:23
Bleee:
Oooo... Wrócił... Dostałeś przepustkę na oddziale z okazji zbliżających się świąt?
15 kwi 08:48
6latek: Ostatrnio na forum byl Obywatel i zachowuwal sie porzadnie .
15 kwi 09:58
status quo ante: jednak nic się nie zmienił
15 kwi 15:20
sd: Przeciez on tylko przepisuje zadania a potem ich rozwiązania pod zmienionym nickiem to chory
gośc egocentryk próbujący szukać dowartościowania.
Nie wyszło mu w życiu to pozostała mu taka nędza.
15 kwi 18:47