matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
...:
kx
2
−1
4
Oblicz dla jakich wartości parametru k granica funkccji lim x−>1
=
3x
2
+x+1
3
14 kwi 15:15
Eta:
f(1) =g ⇒ ..... k=...
14 kwi 15:25
Jerzy:
k − 1
4
=
5
3
14 kwi 15:34