matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba
rogal:
Liczbę
4
7
przedstawiono w postaci 0,c1c2c3 … . Oblicz c1+c2+c3+...+c2019
10 kwi 18:39
ABC:
z czym jest problem?
4
=0,(571428)
7
2019
3
=336
6
6
336*(5+7+1+4+2+8) +(5+7+1)= ?
10 kwi 18:55