Dana jest funkcja y=f(x) określona dla
Problemy:

Dana jest funkcja y=f(x) określona dla x∊<−1,8> której wykres jest przedstawiony na rysunku
Wskaż zbiór wartości tej funkcji
o co chodzi bo nie wiem pomocy
19 lut 16:09
Miś: zbiór wartości to bierzesz przedział od samego dołu do samej góry
19 lut 16:10
Miś: ZW= < namniejsza wartość ; najwieksza wartośc )
19 lut 16:12
Problemy: czyli od −1 do ilu
19 lut 16:14
Miś: nie wiem na jakiej wysokości jest ten wierzchołek taki odczytujesz to z osi y
19 lut 16:16
Problemy: wychodzi ze bedzie od −1,4

dzieki wielkie
19 lut 16:17
Miś: pamiętaj że z przedział z jednej strony domknięty z drugiej otwarty <...;...)
19 lut 16:26
kutas: 52
4 maj 18:52
kutas: od czego to zalezy czy przedzial jest otwarty czy zamkniety?
4 maj 18:54
marysia: y=2x−1
14 lis 20:52
DASTII1665: Taka jest odpowiedź poprawna <−1,4>
13 kwi 14:04