sin(x−y)−1 | |
= x+C | |
cos(x−y) |
| ||||||||||||||||
|
| ||||||||||||||||
|
| ||||||||||||||||
|
| ||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
− | |||||||||||||||||
|
| ||||||||||||||||
|
| ||||||||||
|
x−y | π | |||
tg( | − | )= x + C | ||
2 | 4 |
x−y | π | ||
− | =arctg(x + C) | ||
2 | 4 |
x−y | π | ||
= | +arctg(x + C) | ||
2 | 4 |
π | ||
x−y = | +2arctg(x + C) | |
2 |
π | ||
y = x − | − 2arctg(x + C) | |
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |