Oblicz promien okregu
mirasekk:

a=2√2
4 kwi 21:20
Eta:
Napisz treść zadania
rysunek wykonamy sami .... bez tego "bohomazu",który tu wstawiłeś
4 kwi 21:54
ABC:
Eta wiesz że ja w liceum poszedłem do matfizu bo tam nie było plastyki ani muzyki? Inaczej bym
nie zdał

a polecenie jest na samej górze
4 kwi 21:56
Jerzy:
Cóż, z = 2
4 kwi 22:13
janek191:
b
2 + a
2 = 8
2
b
2 + 8 = 64
b
2 = 56 = 4*14
b = 2
√14
P = 0,5*8*2 = 8
0,5*(8 + 2
√14 + 2
√2)*r = 8
4 kwi 22:22
Eta:
@
Jerzy
dla z=2 trójkąt jest prostokątny i równoramienny
a wtedy c= 4 więc 6 ?
bez napisania treści zadanie jest typu :
Ogrodnik posadził x−− róż białych i y−−róż czerwonych
" ile lat ma córka ogrodnika?"
4 kwi 22:27
Eta:
Ooo
Janek 
ale wymyślił?
4 kwi 22:29
ABC:
ten rysunek jest zwodniczy, przy tych danych to nie może być trójkąt prostokątny...
a jakiej rasy jest pies ogrodnika?
4 kwi 22:30
Eta:

( "jajnik"
4 kwi 22:31