1 | a2√3 | |||
PDCK=32− | π*a2− | |||
6 | 4 |
1 | 9√3 | |||
PDCK=9− | π*32− | |||
6 | 4 |
3π | 9√3 | |||
PDCK=9− | − | |||
2 | 4 |
3π | 9√3 | |||
v=9− | − | |||
2 | 4 |
3π | 9√3 | |||
v=9− | − | |||
2 | 4 |
1 | 9 | |||
s+2v=9− | *π*32=9− | π | ||
4 | 4 |
3 | 9√3 | 9 | ||||
s+2*(9− | π− | )=9− | π | |||
2 | 4 | 4 |
3 | 9√3 | |||
s= | π−9+ | |||
4 | 2 |
3 | 9√3 | 3 | 9√3 | |||||
9=4*( | π−9+ | )+4*(9− | π− | )+x | ||||
4 | 2 | 2 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |