matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prawdopodobieństwo
Olek:
Czy na diagramie Venna P(B\A) to, to samo, co P(A')?
31 mar 23:35
mat:
Nie P(B\A)=P(B∩A')
31 mar 23:37
Olek:
A P(A') gdzie jesT?
1 kwi 13:08
Eta:
P(B\A)=P(A
'
∩B)= P(B)−P(A∩B)
1 kwi 13:17