matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Missme1:
Promien okręgu opisanego na kwadracie ABCD w ktorym A= (2,−1) i C= (−2,−4) ma długosc: A.
√
2
. B. 2
√
2
. C. 5. D.2,5
31 mar 18:44
Eta:
R=0,5|AC| =.......... Odp: D)
31 mar 19:05