t2−1 | ||
sin(x)= | ||
t2+1 |
t2+1−t1+1 | ||
(1−sin(x))t=( | )t | |
t2+1 |
2t | ||
cos(x)= | ||
t2+1 |
2t(t2+1)−2t(t2−1) | ||
cos(x)dx= | dt | |
(t2+1)2 |
2t | 2 | ||
cos(x)dx= | dt | ||
t2+1 | t2+1 |
2t | 2t | 2 | ||
dx= | dt | |||
t2+1 | t2+1 | t2+1 |
2 | ||
dx= | dt | |
t2+1 |
(t2−1)3 | 2 | ||
∫ | dt | ||
(t2+1)3 | t2+1 |
(t2−1)3 | a5t5+a4t4+a3t3+a2t2+a1t+a0 | |||
2∫ | dt= | |||
(t2+1)4 | (t2+1)3 |
b1t+b0 | ||
+∫ | dt | |
t2+1 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |