matematykaszkolna.pl
oficyna pierzyna: poziom oficyny edukacyjnej pazdro witam jak ocenilibyscsie, w porownaniu do matur z cke, poziom trudnosci matur probnych/sprawdzianow od oficyny? mowa oczywiscie o matematyce poziom rozsz.
25 mar 17:37
zys: o włos wyżej emotka
25 mar 17:38
PW: A kolega (koleżanka) pierzyna robi badania naukowe, czy nudzi się?
25 mar 17:40
ABC: Krzysztof Pierzyna ze Szczecina
25 mar 17:42
pierzyna: ojej @PW a czemu tak agresywnie to nie mozna sie juz kulturalnie zapytac?
25 mar 17:44
ABC: bo takie pytania to zadaje ktoś z samego wydawnictwa, albo wynajęty troll, dla reklamy emotka
25 mar 17:46
PW: Gdzie Ty widzisz agresję? To jakaś szkoła psychologiczna? Uczą, że jeśli się wygłupiłeś, to oponentowi dobrze jest zarzucić agresję?
25 mar 17:48
pierzyna: @PW czlowieku jak ja sie wyglupilem? chce zakupic pakiet ksiazek od oficyny, w tym arkusz probnych matur, chce poznac opinie ludzi zainteresowanych mat. na temat tego wydawnictwa, jaki ty masz problem?
25 mar 17:50
pierzyna: zakonczmy ta dyskusje, czekam na opinie ludzi ktorzy rzeczywiscie maja cos do powiedzenia
25 mar 17:51
zys: no i już poznałeś parę "dzwonów" ... daj sobie spokój oni nawet nie dostrzegają swojej agresji i "wyższości" Oni mają problem z samym sobą
25 mar 17:55
Mila: W której klasie jesteś? Materiały "Pazdro" zawsze były bardzo dobre. Polecamemotka Ostatnich nie znam.
25 mar 18:07
pierzyna: @Mila Klasa maturalna. Ostatnimi czasy nauczyciel przygotowywał nam sprawdziany przedmaturalne / matury próbne właśnie od ofyciny, i od tego czasu zacząłem się interesować tym wydawnictwem, bo tak jak wszystkie operony, nowe ery nie sprawiały mi raczej żadnego problemu, by napisać na ok. 96−100% tak tutaj moje wyniki były naprawdę sporo niższe, coś koło 70−80%.
25 mar 18:14
Mila: Zawsze były też zadania nietypowe w tych materiałach. Pewnie dlatego masz niższy wynik, ale należy w takim razie popracować, pewnie są wskazówki. Warto też skorzystać z próbnych matur na portalu Info https://www.zadania.info/d1752/2
25 mar 18:21