matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacznik newtona
Sławomir:
Oblicz sume:
n
0
n
2
n
4
+
+
+ .... =
23 mar 15:13
Adamm:
(1−1)
n
+(1+1)
n
=
= 2
n−1
2
23 mar 15:16
Sławomir:
SKAD TO WYCZAROWAŁEŚ MAGIKU
23 mar 15:34