matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Moduloo
Dominik:
Obliczyć 2
2
0(mod 7) Już ostatnie!
18 mar 23:55
Dominik:
2
(
20)*
18 mar 23:55
Dominik:
2
2
0
18 mar 23:55
Mariusz:
a
p
=a (mod p) 2
6
mod 7 = 1 ale tutaj nawet 2
3
mod 7 = 1 2
3*6+2
mod 7 = 4
19 mar 02:52