matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz prawdopodobieństwo warunkowe
Koka Kola:
O zdarzeniach losowych A , B wiadomo, że: P (A) = 13, P (B′) = 25 i P(A ∩ B ′) = 14 . Oblicz prawdopodobieństwo warunkowe P(A |B) .
16 mar 13:31
Jerzy:
Co ty za brednie wypisujesz ?
16 mar 13:32