2x−1 | |
=m | |
x+3 |
3 | |
=m | |
|x|−4 |
x | ||
| | |=m | |
x+3 |
|x−2| | |
=m | |
x2 −4 |
2 x − 1 | 2*( x + 3) − 7 | 7 | |||
= | = − | +2 = m | |||
x + 3 | x + 3 | x + 3 |
3 | ||
f(x)= | ||
|x|−4 |
3 | ||
1) rysuję wykres y= | ||
x−4 |
3 | ||
f(0)=− | ||
4 |
3 | |
=m | |
|x|−4 |
3 | ||
a) m<− | − dwa rozwiązania | |
4 |
3 | ||
b) m=− | − jedno rozwiązania. | |
4 |
3 | ||
c) m∊(− | ,0> − brak rozwiązań | |
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |