π | π | |||
cos2( | +x)+cos2( | −x}=0.5+cosx | ||
6 | 6 |
α+β | α+β | |||
No w tym wzorze nie ma 2cos2 | .... tylko 2cos | ......,dlatego sie pytam,czy | ||
2 | 2 |
α+β | α−β | |||
2cos2 | *cos2 | |||
2 | 2 |
π | π | π | π | |||||
[ cos( | + x) + cos ( | − x)]2 − 2 cos( | + x)*cos( | − x) = 0,5 + cos x | ||||
6 | 6 | 6 | 6 |
π | π | |||
(2 cos | cos x )2 − [ cos 2x + cos | ] = 0,5 + cos x | ||
6 | 3 |
π | ||
x = | +π*k , gdzie k jest liczbą całkowitą | |
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |