3100+2100 | ||
Jaka jest największa liczba całkowita mniejsza lub równa | ||
396+296 |
3100 + 2100 | 34*396 + 24*296 | ||
= | = | ||
396 + 296 | 396 + 296 |
34(396 + 296) − (81−16)296 | ||
= | = | |
396 + 296 |
65*296 | 65*296 | |||
= 34 − | = 81 − | > | ||
396 + 296 | (2+1)96 + 296 |
65*296 | |||||||||||||||||||||||||
> 81 − | = | ||||||||||||||||||||||||
|
81 | |||||||||||||||||
= 81 − | > 81 − 1 = 80 | ||||||||||||||||
|
3100 + 2100 | ||
81 > | > 80 | |
396 + 296 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |