pi | pi | |||
z0= 6√1(cos | +isin | ) | ||
12 | 12 |
5 | 5 | |||
z1= 6√1(cos | pi+isin | pi) | ||
12 | 12 |
3 | 3 | √2 | √2 | |||||
z2= 6√1(cos | pi+isin | pi) = − | + | |||||
4 | 4 | 2 | 2 |
13 | 13 | |||
z3= 6√1(cos | pi+isin | pi) | ||
12 | 12 |
17 | 17 | |||
z4= 6√1(cos | pi+isin | pi) | ||
12 | 12 |
21 | 21 | √2 | √2 | |||||
z5= 6√1(cos | pi+isin | pi) = | − | |||||
12 | 12 | 2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |