Rozwiaz
Logarytym: | 1 | | 1 | | 1 | | 4√5 | |
| = |
| = |
| = |
| |
| √2log4 5 | | 20.5log225 | | 2log2 4√5 | | 5 | |
Co tu jest źle?
6 mar 13:25
Jerzy:
51/4*51/4 = 51/2 ≠ 5
6 mar 13:29
xyz:
fragment w ktorym 4 zamieniasz na 22
6 mar 13:30
6 mar 13:30
Logarytym: faktycznie..z automatu robiłem i nie pomyślałem,dzieki
6 mar 13:30
Jerzy:
| 1 | | 53/4 | | 4√125 | |
| = |
| = |
| |
| 51/4 | | 51/4*53/4 | | 5 | |
6 mar 13:32
xyz:
| | 1 | |
log4 5 = log225 = |
| log25 |
| | 2 | |
6 mar 13:33
Jerzy:
Przecież to ma dobrze.
6 mar 13:38