e2x−9x−1 | ||
limx→0 | ||
sin(2x) |
7 | ||
− | ||
2 |
(e2x−9x−1)' | 2e2x−9 | |||
=limx→0 | = limx→0 | = | ||
(sin(2x))' | 2cos(2x) |
2e2*0−9 | ||
= | ||
2cos(2*0) |
e2x−9x−1 | ||
limx→0 | ||
sin(2x) |
e2x−9x−1 | 2x | ||
limx→0 | |||
2x | sin(2x) |
e2x−9x−1 | 2x | |||
limx→0 | limx→0 | |||
2x | sin(2x) |
e2x−9x−1 | ||
limx→0 | ||
2x |
e2x−1 | 9x | |||
limx→0 | −limx→0 | |||
2x | 2x |
9 | 7 | |||
1− | =− | |||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |