matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dfsdfsdf
P:
Pomocy
!111 (x+2y)
2
= To będzie x
2
+ 4y
2
////
3 mar 19:38
Maciek:
nie
3 mar 19:39
janek191:
= x
2
+ 2 x*2 y + ( 2 y)
2
=
3 mar 19:40
P:
czyli dobrze mam ok dzieki
3 mar 19:41
Maciek:
Nie, nie masz dobrze. Postępuj tak jak napisał janek191
3 mar 19:42