matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykaz ze ....
6latek:
Wykaz ze jesli w trijkacie ABC poprowadzimy z wierzcholka C dwusieczna i wysokosc to miara kąta miedzy nimi rowna sie
1
||∡CAB|−|∡CBA||
2
28 lut 19:08
Mila:
α>β x+δ=γ i δ+γ+β=90 δ=γ−(90−α) i δ=90−γ−β δ=γ−90+α δ=90−γ−β ========= 2δ=α−β
α−β
δ=
2
========
28 lut 19:39
6latek:
Dobry wieczor
dziekuje Ci
28 lut 19:56