1 | ||
∫ | dx | |
√x+3−x |
1 | 2t | ||
∫ | dt i co dalej ? | ||
2 | −t2+t+3 |
1 | ||
Błędnie podstawiłeś ta | ||
2 |
−2t | −2t | ||||||||||||||||||
∫ | dt = ∫ | dt | |||||||||||||||||
t2−t−3 |
|
−2t | |||||||||||||||||||||||||||||
=∫ | dt | ||||||||||||||||||||||||||||
|
−8t | ||
=∫ | dt | |
(2t−1−√13)(2t−1+√13) |
2A | 2B | −2t | |||
+ | = | ||||
2t−1−√13 | 2t−1+√13 | t2−t−3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |