matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
naszybko:
szybkie pytanie szybka odpowiedz sin2x=−1/2 lub sin2x=1 zatem x=pi/4+kpi lub x= 7pi/12 + kpi lub x=11pi/12+kpi dobrze?
25 lut 11:51
Jerzy:
Dobrze.
25 lut 12:00
naszybko:
i gicior dzieki
25 lut 12:57