matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
RAWDOPODOBIENSTWO
marcin.r:
RZUCAMY TRZY RAZY MONETA.OBLICZ PRAWDOPODOBIENSTWO ZDARZENIA;WYPADNIE DOKLADNIE JEDNA RESZKA
18 lut 17:20
Eta:
w czym problem? |Ω|= 2
3
=8 A= { (R,O,O) ( O,R,O) ( O,O,R)} IA|= 3
IAI
P(A)=
=.........
IΩI
18 lut 17:32