π | ||
wolfram twierdzi, że | , ale ja się nie znam | |
2 |
π | ||
No w kluczu odpowiedzi mam | ||
3 |
π | π | |||
cos(4x+ | )=cos(4(x+T)+ | ) | ||
3 | 3 |
π | ||
f(x)=cos(4x+ | ) | |
3 |
π | ||
f(x+T)=cos(4(x+T)+ | ) | |
3 |
π | ||
f(x+T)=cos(4x+4T+ | ) | |
3 |
π | ||
f(u)=cos(u+4T+ | ) | |
3 |
π | ||
4T+ | =2π | |
3 |
π | ||
T= | ||
2 |
2π | π | |||
T= | = | |||
4 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |