matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pochodną funkcji
lolek:
f(x) = cos5
3
√
3x
2
13 lut 18:21
Janek191:
Podobne zadanie już było
Było f(x) = cos
5
3
√
3 x
2
13 lut 18:22
lolek:
f(x) = cos
5
3
√
3x
2
13 lut 18:23
lolek:
Ok dzięki poszukam
13 lut 18:24
Janek191:
Wczoraj 21.52
13 lut 18:28