18 lut 15:12
Kasprzakos: f'(x)=2x−2(x−1)2
18 lut 15:24
Basia:
18 lut 15:41
Basia: a w liczniku nie będzie : (x+1)' *x−1 − (x+1 *(x−1)') = x− 1 − x +1 = 0
18 lut 15:43
Kasprzakos: Nie bo w liczniku według wzoru podnosisz tylko do kwadratu
18 lut 16:01
Basia: jakiego wzoru

widocznie go nie znam... mogę prosić o przybliżenie
18 lut 16:06
Kasprzakos: (fg)'=f'g+fg'g2
P.S W moim poprzednim poście miałem na myśli mianownik, nie wiem czemu napisałem licznik.
18 lut 16:08
Kasprzakos: Kurde wiem

Masz rację zamotałem się jak dziecko
18 lut 16:10
Basia: I co teraz z tym zrobić? skoro w liczniku wychodzi 0?
18 lut 16:17