matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Plaszczyzna zespolona
Ania7h:
Zaznacz na plaszczyznie zespolonej zbior : Re(z)−(Im(z))
2
=1
12 lut 20:23
Adamm:
12 lut 20:26
PW:
Jeżeli z = x+iy, to zadana równość oznacza x − y
2
= 1 x = y
2
+ 1 − parabola.
12 lut 20:29