matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wart wyrazenia
elaaż:
Wartośc wyrażenia ( 7
−0,7
: 7
2/5
* 7
−0,9
)
1/2
jest równa: ......?
11 lut 18:53
Janek191:
= ( 7
−0,7
: 7
0,4
* 7
−0,9
)
0,5
= = ( 7
−0,7 − 0,4 + 0,9
)
0,5
= (7
−0,2
)
0,5
= ...
11 lut 19:09