.
sylwiaczek: | | 1 | |
punkt (8, |
| ) nalezy do wykresu f(x)= ax. oblicz wartosc funkcji dla argumentu x= |
| | 625 | |
9 lut 18:14
9 lut 18:18
Janek191:
a = √5
9 lut 18:21
6latek: Witaj
9 lut 18:23
Janek191:
Witaj
9 lut 18:24
ABC: | | 1 | |
Janek a= |
|  witam zerówkę |
| | √5 | |
9 lut 18:24
6latek: Nie smialem go poprawiac .
jest starszy ode mnie
9 lut 18:26
Janek191:
Faktycznie , moja pomyłka
9 lut 18:28
sylwiaczek: wyszlo mi 6254√5 i mam z tego zakodowac rozwiniecie dziesietne, jak na kalkulatorze obliczyc
pierwiastek 4. stopnia? XD
9 lut 18:56
ABC:
wciskasz pierwiastek kwadratowy i jeszcze raz ten sam pierwiastek

około 934 powinno ci
wyjść
9 lut 19:05
sylwiaczek: tak, dzieki
9 lut 19:13