.
sylwiaczek: | 1 | |
oblicz (3−0.5 + 9−0.25) 0.5 : ( |
| ) −0.5 |
| 6 | |
9 lut 18:12
6latek: 9−0,25= (32)−0,25= 3−0,5
9 lut 18:16
sylwiaczek: no tyle to wiem, dochodze do 3−0.5 : 60.5 i jak dalej?
9 lut 18:46
6latek:
6
0,5=
√6
√2 | | 1 | | 1 | | 1 | |
| * |
| = |
| * |
| = dokoncz |
4√3 | | √6 | | 4√3 | | √3 | |
9 lut 18:57
sylwiaczek: | 1 | | 1 | |
wychodzi |
| = |
| i jak to rozwiazac? wiem ze to łatwe i powinnam umiec, |
| √34√3 | | 33/4 | |
zwykle umiem ale teraz jakos mnie zacmilo
im blizej matury tym jestem coraz głupsza
11 lut 15:53
Janek191:
To już koniec.
11 lut 15:59