matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz jawną postać ciągu
warp:
wyznacz jawną postać a
n
a
0
=0 a
1
=0 a
k+1
=2a
k+1
+a
k
+2 dla k∈N
6 lut 22:57
Mila:
Chyba a
k+2
=...
6 lut 23:24
warp:
pewnie tak
7 lut 00:22