matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mnożenie pierwiastków
Lukii:
1
2
√
4,4
*
√
2
*
√
1,8
*
√
4
=
2
3
4 lut 19:37
wredulus_pospolitus:
√
4*11/10
*
√
5/2
*
√
2*9/10
*
√
2*7/3
= =
√
(4*11*2*9*2*7)/(10*2*10*3)
skracaj i co zostanie
4 lut 19:46